AUTOCONT vytvořil u zákazníka bezpečné prostředí s centrálním řízením přístupu k citlivým údajům a vzdálenou správou pro centra v Irsku, USA a ČR

Ostrava (říjen 2019) - Společnost LetsGetChecked má nyní k dispozici bezpečnou a intuitivní správu firemní sítě i práv uživatelů díky nástrojům v cloudu. Plní tak bezpečnostní směrnice regulující zacházení s citlivými osobními údaji v Evropě i Severní Americe.

Společnost LetsGetChecked především testuje osobní zdraví, kdy na základě provedených testů v domácím prostředí klienta, provede zdravotní screening a ten tak získá díky jednoduché a výkonné technologii větší kontrolu nad osobním zdravím. Firma působí z center v USA, Kanadě, Irsku a ČR.

Cílem společnosti LetsGetChecked bylo vytvořit bezpečné prostředí, ve kterém je přístup k citlivým zákaznickým údajům řízen centrálně. A současně s tím maximalizovat bezpečnost těchto dat prostřednictvím efektivní správy uživatelů a údržby koncových stanic se splněním bezpečnostních směrnic, regulující zacházení s citlivými osobními údaji v Evropě i Severní Americe, při využití pouze cloudových služeb.

AUTOCONT po vzájemné dohodě provedl analýzu a Proof of Concept celého řešení a našel velmi progresivní řešení. Byl navržen cílový koncept, umožňující kompletní vzdálenou správu sítě jednotným administračním rozhraním a silné zabezpečení koncových zařízení, za využití výhradně cloudových služeb. Navrženo bylo propojení všech lokalit, prostřednictvím automatických VPN tunelů pro zajištění možnosti přístupu každého uživatele do celé sítě, dle daného oprávnění.

Tento koncept řešení AUTOCONTu využívající možností technologií Cisco Meraki, Sophos, JumpCloud a Automox svoji flexibilitu prokázal i tím, že díky rozvoji firmy byly počty uživatelů těsně před dodávkou v New Yorku zdvojnásobeny a v Dublinu ztrojnásobeny a dosáhly úrovně 300 uživatelů. V Dublinu navíc přibyla další, původně neplánovaná pobočka.

Více najdete na www.autocont.cz/videostory