AUTOCONT se stal HP komerčním partnerem roku pro střední Evropu

Ostrava (duben 2019) - Společnost AUTOCONT a.s. získala za rok 2018 významné HP ocenění, na celosvětové partnerské konferenci v Houston , kde byla vyhlášena jako „Partner roku pro střední Evropu“.

Společnost HP vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě, prostřednictvím širokého portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb připravuje svým zákazníkům ohromující zážitky. V březnu 2019 na své celosvětové konferenci v Houston představilo HP řadu špičkových produktových novinek, ale oceňovalo i své nejlepší partnery.

„Ocenění Partner roku pro střední Evropu vyhlašuje náš region CEMA jednou ročně, kdy v ekosystému klíčových komerčních partnerů společnosti HP oceňuje vynikající spolupráci, přínos a podporu inovacím, díky kterým naši zákazníci získávají bezkonkurenční výhody. Letos byla mezi nejsilnějšími partnery HP oceněna společnost AUTOCONT a.s., která dosáhla výborných obchodních výsledků,“  uvádí k získanému ocenění Pavel Machovský, HP channel manager pro ČR a SR.

AUTOCONT a.s. je držitelem statusu HP Platinum Partner a mnoha technologických HP specializací jako jsou Workstation, Thin Client, DaaS , Security, DesignJet, Computing Services a Printing Services. Daný status a specializace se přisuzují pouze firmám s vyškolenými odborníky a plněním stanoveného obratu v HP produktech. HP specializace jsou součástí certifikačního programu HP a zákazníkovi zaručují jistotu, že pracuje s autorizovaným partnerem, který má v dané oblasti technologií a řešení vysoce certifikované zaměstnance i praktické zkušenosti. Pro zajištění vysoké kvality a komplexní služby zákazníkovi je AUTOCONT rovněž autorizovaným servisním partnerem.

Ocenění převzal za společnost AUTOCONT a.s. Petr Ježek, manažer týmu centrální produktové podpory. Na fotografii ve společností HP vice-presidentů a manažerů regionu CEMA vlevo Issam Essadiqi a vpravo David Rozzio a Andre Bodson.